D-etail – e-commerce oplossingen op maat voor het MKB

Bent u op zoek naar informatie wat e-commerce voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Dennis Haarman (06 511 119 45) voor e-commerce oplossingen op maat voor het MKB.

Wat kan e-commerce voor u betekenen?

Bij e-commerce gaat het om verkoop van producten en diensten via het internet. Een relatief nieuw vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt. Uit onderzoek blijkt echter dat MKB Nederland achterblijft met e-commerce. Slechts 1 op de 8 bedrijven verkoopt online en dat terwijl Nederland het derde land ter wereld is in gebruik van internet, connectiviteit en digitale publieke diensten. Meestal is het geen onwil van ondernemers om te verkopen via e-commerce, maar veelal onbekendheid met deze nieuwe kans.

Herkent u bovenstaande vraagstukken? Maak dan contact met onze e-commerce manager voor 1 dag per week.

Uw eerste stappen op het gebied van e-commerce!

Hoe u efficiënter, moderner, sneller én beter kunt werken, met meer omzet als resultaat? D-etail begeleidt u graag in de stappen die komen kijken bij e-commerce oplossingen voor uw bedrijf binnen de MKB Branche.

Werkervaring van Dennis Haarman – E-Commerce Manager

Dennis Haarman heeft meer dan tien jaar bij Wehkamp gewerkt en daar o.a. de transitie begeleidt van de bij velen nog bekende dikke catalogus naar de huidige webshop. Recent is onder zijn supervisie de website Sportdirect.com in opdracht van Deventrade volledig vernieuwd en inmiddels zeer succesvol. Verder heeft Dennis tal van andere online MKB-projecten gedaan, gericht op zowel B2B als B2C. Dennis beschikt verder over een uitgebreid netwerk van specialisten en ruime ervaring met tal van (software)oplossingen. Met deze achtergrond is d-etail in staat een e-commerce oplossing op maat te leveren, passend bij elke onderneming. De adviezen en uitrol van de plannen zijn volledig onafhankelijk en kunnen ook gecombineerd worden met bestaande partners of specialisten.

E-commerce is doen en ervan leren maar vooral doen! Begin klein en op de vraag hoe te beginnen en in welke volgorde de stappen te zetten is per definitie maatwerk omdat elk bedrijf uniek is. Wacht niet langer, bel of mail voor een kennismakingsgesprek!

Wilt u een op maat gemaakt e-commerce plan voor uw bedrijf?

Dennis Haarman

Dennis Haarman

MKB e-commerce manager

Telefoon: 06 51 11 19 45
Email: [email protected]
Adres:
Vrieswijk 1 - 8103 PB - Raalte