Dennis Haarman

Dennis Haarman heeft meer dan tien jaar bij Wehkamp gewerkt en daar o.a. de transitie begeleidt van de bij velen nog bekende dikke catalogus naar de huidige webshop. Onder zijn supervisie is de website Sportdirect.com in opdracht van Deventrade volledig vernieuwd en inmiddels zeer succesvol. Verder heeft Dennis tal van andere online MKB-projecten gedaan, gericht op zowel B2B als B2C.

Dennis beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten en ruime ervaring met tal van (software)oplossingen. Met deze achtergrond is d-etail in staat een e-commerce oplossing op maat te leveren, passend bij elke onderneming. De adviezen en uitrol van de plannen zijn volledig onafhankelijk en kunnen ook gecombineerd worden met bestaande partners of specialisten.

E-commerce is vooral doen en ervan leren! Neem niet te grote stappen en begin klein. Elk bedrijf is uniek en het is dus per definitie maatwerk om een antwoord te geven op de vraag hoe te beginnen en in welke volgorde de stappen te zetten.

Wacht niet langer! Bel of mail Dennis voor een kennismakingsgesprek!

Telefoon: 06 51 11 19 45
Email: [email protected]

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.