Nieuws

D-etail presenteert webinar: Online verkopen, is dat business?

3 mei 2021

Dennis Haarman, E-commerce manager van d-etail, en Gerjon Harmsen van Harmsen Schaftwagens presenteren op 1 juni a.s. tussen 16.00 en 17.00 uur een webinar, exclusief voor B2B-ondernemers. In deze webinar staan de talrijke kansen en interessante mogelijkheden van online verkoop of E-commerce centraal. Tijdens de coronacrisis zijn ondernemers in de detailhandel Lees meer.

Gratis International E-commerce Scan

19 januari 2021

  Wil jij in het buitenland online zakendoen? Wil je jouw kansen in het buitenland via E-commerce vergroten? Kennispoort Regio Zwolle geeft achttien MKB-bedrijven in de regio Zwolle een gratis International E-commerce Scan ter waarde van € 900. Dat doen ze in opdracht van Go4Export. De scan geeft je handvatten en Lees meer.

Steeds meer B2B bedrijven doen online zaken

29 oktober 2020

Het percentage zakelijke online bestellingen is in 2020 gestegen tot 48%. Vooral kantoorartikelen en computers, maar ook grotere en specialistische producten worden vaak online gekocht. Dit blijkt uit de B2B E-commerce Markt Monitor 2020, een grootschalig onderzoek naar het gedrag en de voorkeuren van zakelijke online bestellers. Binnen de meeste B2B-branches Lees meer.

Nieuwe internationale webshop Multilight Heino

15 juli 2020

Multilight ontwerpt en produceert al tientallen jaren lang fraaie en spectaculaire kermisverlichting, attractieverlichting en full colour prints. Verder levert Multilight ook professionele lichtobjecten voor marktkramen, podia, carnaval, foodtrucks, ledshows en nog veel meer. Sinds kort beschikt dit internationale bedrijf uit Heino over een volledig nieuwe webshop in drie talen waar Lees meer.

Nederlands MKB voor het eerst digitaler dan Europese gemiddelde

15 juni 2020

Uit de jaarlijkse Digital Economy and Society Index (DESI) blijkt dat het Nederlandse MKB steeds meer gebruik maakt van online verkoop en daar nu ook meer aan verdient. Dit jaar voor het eerst meer dan het gemiddelde van de Europese collega’s.  Deze index beoordeelt en rangschikt de kwaliteit van Lees meer.

Corona versnelt digitalisering, online wordt nu echt onmisbaar!

25 mei 2020

Tijdens de coronacrisis is het hebben van een webshop voor de retailsector sneller onmisbaar geworden, meldt het onderzoeksbureau van Rabobank. Deze ontwikkeling was er al voor een tijd , maar wordt nu versneld door de bijeffecten van de pandemie. “De coronacrisis heeft duidelijk gemaakt dat digitalisering van levensbelang is voor retailers”, Lees meer.

ECOMMERCE FRIDAY 2020 is verplaatst

27 maart 2020

Vrijdag 20 maart stond het event ECOMMERCE FRIDAY 2020 gepland. In verband met het coronavirus kon dit niet doorgaan. De organisatie heeft daarom besloten om het evenement ECOMMERCE FRIDAY 2020 te verplaatsen. Een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk. Erik Brunekreef, clustermanager Topcentrum E-commerce: “Om het evenement tot een gezamenlijk succes te maken, Lees meer.

D-etail organiseert E-commerce Friday 2020 samen met Topcentrum E-commerce

29 februari 2020

Vrijdag 20 maart 2020 is een dag die elke E-commerceprofessional in zijn of haar agenda moet zetten. Dan vindt namelijk in Zwolle het landelijke event E-commerce Friday plaats met als thema Personalized Commerce. Sprekers als Charly Toni van Wehkamp, Oscar Diele van Flinders, René Tulner van Koffie- en Wijnvoordeel, Jeroen te Wierik Lees meer.

Lage digitalisering kleine Nederlandse bedrijven

18 februari 2020

Slechts 32% van de Nederlandse bedrijven heeft de bedrijfsvoering in hoge mate of bijna volledig gedigitaliseerd. Daarentegen heeft 36% de bedrijfsvoering niet of nauwelijks gedigitaliseerd. Kleine bedrijven zijn minder ver met digitalisering dan grote bedrijven. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers uit onderzoek naar ICT-gebruik onder bedrijven in Lees meer.

Deventer Grows Digital wederom groot succes!

11 oktober 2019

Op 19 september jl. werd voor het derde jaar op rij het Deventer Grows Digital event gehouden in de Gasfabriek te Deventer. Het was weer een groot succes en talrijke ondernemers deden kennis op over e-commerce en gingen onderling netwerken. De dag werd afgetrapt door het duo Fountainheads, de van radio Lees meer.

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.