d-etail, e-commerce oplossingen voor het MKB

d-etail helpt bedrijven in het MKB met het benutten van de e-commerce kansen. De juiste en op maat gemaakte e-commerce oplossing voor jouw bedrijf kan je veel voordelen opleveren.

Omzet verhogen

Jouw bedrijf heeft waarschijnlijk als doel om omzet te halen. Door de juiste invulling van e-commerce voor jouw bedrijf, kun je extra omzet realiseren. Denk hierbij aan:

  • 24/7 bestelmogelijkheden voor je klanten.
  • Exporteren van jouw producten – verbreding van de markt.
  • Nieuwe klantgroepen aanspreken.

Besparing van kosten en tijd om klanten meer aandacht te geven.

Bij de optimalisatie van jouw omzet en winst komt ook vaak het onderdeel kostenbesparing aan bod. Door de juiste en op maat ingezette e-commerce oplossing kun je hetzelfde werk doen met minder mensen. Automatiseer processen en repeterend werk, zodat je meer tijd hebt om jouw klant aandacht te geven. Dit draagt weer bij aan de omzet en de winst.

Maar je kunt ook denken aan het overslaan van een schakel in de keten tot de eindgebruiker. Wat is de toegevoegde waarde nog van de verschillende schakels? Wellicht kun je een deel zelf organiseren waardoor hogere marges op jouw producten haalbaar zijn en de prijs voor de klant daalt. Ook dit biedt weer kansen voor omzetgroei.

Zowel Business to Consumer als Business to Business profiteren van e-commerce

Zowel bij de Business to Consumer markt als bij de Business to Business markt kunnen marketing- en salesdoelstellingen beter gehaald worden met de juiste inzet en opzet van e-commerce activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat jouw klanten via een e-commerce portal 24/7 kunnen bijbestellen met de meest complete en actuele informatie.

Ontdek wat d-etail voor jou kan betekenen

D-etail is specialist op het gebied van e-commerce en kan jou helpen met het optimaal benutten van de mogelijkheden en kansen op e-commerce gebied. D-etail doet dit door middel van een onafhankelijk en op maat gemaakt e-commerce plan van aanpak, want e-commerce vraagt om maatwerk oplossingen. Ieder bedrijf is tenslotte uniek!

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.