D-etail Deventer

D-etail Deventer helpt MKB bedrijven in Deventer en omgeving met het optimaal benutten van e-commerce kansen. D-etail Deventer biedt deze bedrijven de juiste e-commerce oplossingen en dat kan veel voordelen opleveren, zoals omzet verhogen en besparing van kosten en tijd.

Omzet verhogen

Als bedrijf wilt u uiteraard omzet halen en nog liever extra omzet realiseren. Door de juiste invulling van e-commerce voor uw bedrijf kan dat! Denk hierbij o.a. aan 24/7 bestelmogelijkheden voor uw klanten, exporteren van uw producten, verbreding van de markt en nieuwe klantgroepen aanspreken.

Besparing van kosten en tijd

Door de juiste en op maat ingezette e-commerce oplossing kunt u hetzelfde werk doen met minder mensen. Automatiseer processen en repeterend werk, zodat u meer tijd heeft om uw klant aandacht te geven. Dit draagt weer bij aan de omzet en de winst. Maar u kunt ook denken aan het overslaan van een schakel in de keten tot de eindgebruiker. Wat is de toegevoegde waarde nog van de verschillende schakels? Wellicht kunt u een deel zelf organiseren waardoor hogere marges op uw producten haalbaar zijn en de prijs voor de klant daalt. Ook dit biedt weer kansen voor omzetgroei.

B2C en B2B

Zowel bij de Business to Consumer (B2C) markt als bij de Business to Business (B2B) markt kunnen marketing- en salesdoelstellingen beter gehaald worden met de juiste inzet en opzet van e-commerce activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat uw klanten via een e-commerce portal 24/7 kunnen bijbestellen met de meest complete en actuele informatie.

Waarom d-etail Deventer?

D-etail Deventer beschikt over alle specialisten die noodzakelijk zijn om uw e-commerce op de juiste wijze te versterken. Met d-etail Deventer benut u alle mogelijkheden en kansen op e-commerce gebied optimaal. D-etail doet dit door middel van een onafhankelijk en op maat gemaakt e-commerce plan van aanpak, want e-commerce vraagt om maatwerk. Ieder bedrijf is namelijk uniek!

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.