D-etail organiseert E-commerce Friday 2020 samen met Topcentrum E-commerce

Vrijdag 20 maart 2020 is een dag die elke E-commerceprofessional in zijn of haar agenda moet zetten. Dan vindt namelijk in Zwolle het landelijke event E-commerce Friday plaats met als thema Personalized Commerce. Sprekers als Charly Toni van Wehkamp, Oscar Diele van Flinders, René Tulner van Koffie- en Wijnvoordeel, Jeroen te Wierik van Azerty en Marc Scholten van Beerwulf (Heineken) vertellen over hoe zij datatechnieken gebruiken voor geautomatiseerde en persoonlijke verkoopprocessen. Naast deze sprekers zijn er verschillende business tracks voor nog meer inspiratie. En wat is een vrijdag zonder vrijdagmiddagborrel met DJ. Dus zet 20 maart van 12.00 – 19.30 uur in je agenda en meld je aan!

 

Programma
Het event start om 12.00 en is afgelopen rond 19.30 uur. 

 

Tickets now available!
D-etail is met Topcentrum E-commerce medeorganisator van E-commerce Friday 2020. Daarom mogen wij jou € 100 korting aanbieden op losse tickets. Een kaartje kost dan € 195 i.p.v. de reguliere prijs van € 295. Je kunt nu tickets bestellen via www.ecommercefriday.nl. We kijken uit naar jouw komst, maar wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal kaarten.

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.