D-etail presenteert webinar: Online verkopen, is dat business?

Dennis Haarman, E-commerce manager van d-etail, en Gerjon Harmsen van Harmsen Schaftwagens presenteren op 1 juni a.s. tussen 16.00 en 17.00 uur een webinar, exclusief voor B2B-ondernemers. In deze webinar staan de talrijke kansen en interessante mogelijkheden van online verkoop of E-commerce centraal.

Tijdens de coronacrisis zijn ondernemers in de detailhandel en ondernemers die direct leveren aan de consument noodgedwongen overgestapt op online bestellen en leveren of afhalen. E-commerce heeft hierdoor een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Ook voor B2B-ondernemers zijn er veel kansen om hun afnemers online te binden en te laten profiteren van online gemak. Gerjon Harmsen heeft dit in de praktijk ervaren en aan de hand van zijn succesvolle praktijkverhaal komen in deze webinar de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Stappen tot eerste realisatie webshop
  2. Resultaten
  3. Vervolgstappen automatiseren offerteproces
  4. Resultaten
  5. Toekomst automatiseren productieproces
  6. Valkuilen

Er is tijdens en na afloop van de webinar voldoende ruimte voor vragen en interactie.

Maak ook kennis met de boeiende wereld van E-commerce en meld u aan voor 1 juni via https://downloads.smartindustry.nl/boost-aanmelding-webinar-digitalisering-1

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.