D-etail sponsort Team LEF

D-etail is maatschappelijk betrokken en sponsort daarom regelmatig goede doelen. Een van de goede doelen die kan rekenen op steun van d-etail is Stichting LEF Raalte.

Deze stichting ondersteunt gezinnen in de gemeente Raalte die het moeilijk hebben als gevolg van kanker van een van de kinderen of andere directe gezinsleden. Stichting LEF Raalte is voortgekomen uit een vrienden- en familieclub uit Raalte die in actie wilden komen toen enkelen van hen direct geconfronteerd werden met kanker. Met de organisatie van evenementen zet Team LEF zich met volle overtuiging in om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor kanker-gerelateerde doelen.

Dennis Haarman van d-etail: “Ik heb veel waardering voor het enthousiasme waarmee Team LEF zich telkens weer inzet voor mensen die in hun directe omgeving te maken krijgen met kanker. Toen mij werd gevraagd of ik hen wilde sponsoren, heb ik dan ook meteen positief gereageerd. Mijn steun hebben ze en ik wens ze veel succes bij alle toekomstige activiteiten”.

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.