Deventer Grows Digital 2019

Op 19 september 2019 vindt alweer het derde event van Deventer Grows Digital plaats met als centraal thema ‘E-commerce & digitale innovatie’. Bezoekers krijgen bij De Gasfabriek in Deventer de kans om diverse workshops te volgen en er is genoeg ruimte om te netwerken onder het genot van hapjes en drankjes. D-etail is een van de organisatoren van dit jaarlijkse, succesvolle event en uiteraard verzorgen we ook een workshop.

 

Duo Fountainheads

Het evenement begint om 9.00 uur met een spetterende en verrassende keynote speech van het duo Fountainheads, de van radio en tv bekende trendwatchers en innovatieversnellers. Vervolgens zijn er vier workshoprondes van een uur met elke ronde zes verschillende onderwerpen waaruit je kunt kiezen om jouw persoonlijke programma samen te stellen. Dus je hebt in totaal de keuze uit 24 verschillende sessies.

 

Hoe (her)start ik een webshop?

De workshop van d-etail heeft als titel: Hoe (her)start ik een webshop? Veel ondernemers weten niet hoe ze een webshop moeten starten. Een belangrijke vraag die hieraan voorafgaat is echter: Waarom wil ik eigenlijk een webshop starten? Loop jij ook rond met deze vragen? Kom dan naar deze workshop van Dennis Haarman en Dennis Nauta van d-etail! Zij begeleiden jou tijdens een praktische en inspirerende workshop bij jouw eerste stappen in de boeiende e-commerce wereld.

 

Het volledige programma van Deventer Grows Digital vind je op deventergrowsdigital.nl. Via deze site kun je je ook inschrijven voor dit event en de workshop van d-etail en/of een van de andere interessante workshops.

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.