Deventer Grows Digital wederom groot succes!

Op 19 september jl. werd voor het derde jaar op rij het Deventer Grows Digital event gehouden in de Gasfabriek te Deventer. Het was weer een groot succes en talrijke ondernemers deden kennis op over e-commerce en gingen onderling netwerken.

De dag werd afgetrapt door het duo Fountainheads, de van radio en tv bekende trendwatchers en innovatieversnellers. De beide mannen presenteerden allerlei interessante ontwikkelingen, zoals kunstmatige intelligentie en robotisering. De krachtige manier van vertellen, gecombineerd met een vleugje humor, zorgde voor een luid applaus van de aanwezigen.

Na deze opening volgden workshops met keuze uit verschillende thema’s, zoals e-mailmarketing, online branding, SEO en nog veel meer. De aanwezige ondernemers konden zich van tevoren inschrijven voor deze workshops.

Hierna was het tijd voor een uitgebreide en goed verzorgde lunch. Onder het genot van een lekker warm broodje en/of een bord met rijst, saté en kroepoek werd er onderling uitgebreid genetwerkt.

Na de lunch werden de workshops vervolgd. Ook de mannen van d-etail, Dennis Haarman en Dennis Nauta, gaven een workshop met de titel ‘Hoe maak ik mijn webshop succesvol?’. Dennis en Dennis gingen het gesprek aan met de mensen in de zaal door o.a. te vragen wie van de ondernemers al een webshop had en zo ja, waarom. Ook vroegen ze naar de toegevoegde waarde van een webshop en welke problemen ondernemers hierbij tegenkwamen. Dit bleek vaak per ondernemer een totaal ander probleem te zijn. Samen met de vakmensen van d-etail werd er gezocht naar een eventuele oplossing of kregen de ondernemers een waardevol advies.  

Als afsluiter was er nog een borrel waarbij de verschillende workshops nog even besproken werden met wederom de mogelijkheid om te netwerken.

Heeft u nu ook een webshop of wilt u een webshop maken en heeft u door te weinig kennis of ervaring behoefte aan advies of hulp. Neem dan vrijblijvend contact op door te mailen naar [email protected] of bel naar 06-51111945.

 

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.