MKB – Benut e-commerce optimaal!

d-etail helpt bedrijven in het MKB met het benutten van de e-commerce kansen. De juiste en op maat gemaakte e-commerce oplossing voor uw bedrijf kan u vele voordelen opleveren:
E-commerce strategie

Omzet verhogen

Uw bedrijf heeft waarschijnlijk als doel om omzet te halen. Door de juiste invulling van e-commerce voor uw bedrijf, kunt u extra omzet realiseren. Denkt u hierbij aan:

  • 24/7 bestelmogelijkheden voor uw klanten (zowel retailers als consumenten).
  • Exporteren van uw producten – verbreding van de markt.
  • Nieuwe klantgroepen aanspreken.

Besparing van kosten en tijd om klanten meer aandacht te geven

Bij de optimalisatie van uw omzet en winst komt ook vaak het onderdeel kostenbesparing aan bod. Door de juiste en op maat ingezette e-commerce oplossing kunt u hetzelfde werk doen met minder mensen. Automatiseer processen en repeterend werk zodat u meer tijd heeft om uw klant aandacht te geven. Dit draagt weer bij aan de omzet.

Maar u kunt ook denken aan het overslaan van een schakel in de keten tot de eindgebruiker. Wat is de toegevoegde waarde nog van de verschillende schakels? Wellicht kunt u een deel zelf organiseren waardoor hogere marges op uw producten haalbaar zijn en de prijs voor de klant daalt. Ook dit biedt weer kansen voor omzetgroei.

Zowel Business to Consumer als Business to Business profiteren van e-commerce

Zowel bij de Business to Consumer markt als bij de Business to Business markt kunnen marketing- en salesdoelstellingen beter gehaald worden met de juiste inzet en opzet van e-commerce activiteiten. Denkt u bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat uw klanten via een e-commerce portal 24/7 kunnen bijbestellen met de meest complete en actuele informatie.

Ontdek wat d-etail voor u kan betekenen

d-etail is gespecialiseerd in e-commerce oplossingen en kan u helpen met het optimaal benutten van de mogelijkheden en kansen op e-commerce gebied. d-etail doet dit door middel van een onafhankelijk en op maat gemaakt e-commerce plan van aanpak, want e-commerce vraagt om maatwerk oplossingen aangezien ieder bedrijf uniek is!

Wilt u een op maat gemaakt e-commerce plan voor uw bedrijf?

Dennis Haarman

Dennis Haarman

MKB e-commerce manager

Wilt u meer informatie over maatwerk E-commerce oplossingen? Maak vrijblijvend een afspraak!

Wat is e-commerce?

Voor d-etail is e-commerce het verkopen van goederen via internet, bijvoorbeeld door een website waar B2B klanten hun bestellingen plaatsen of een webshop voor consumenten.

De markt

Uber in de taxiwereld, AirBnB in de accommodatieverhuur en Thuisbezorgd in de horeca. Voorbeelden van nieuwe toetreders met nieuwe businessmodellen in bestaande branches. Weet u wat er speelt in uw (MKB) branche? Welke nieuwe businessmodellen zijn voor uw onderneming relevant? Wat is de volgende stap voor uw bedrijf?  Een website waarop uw zakelijke klanten kunnen bestellen en inzicht hebben in voorraden en prijzen? Of gaat u wellicht rechtstreeks verkopen aan consumenten? Of misschien is het voor u interessant de Duitse markt online te betreden? Allemaal vraagstukken waarmee Dennis Haarman van d-etail samen met u effectief aan de slag kan. Voor ieder bedrijf in elke branche liggen er kansen in de online wereld.

Meerwaarde voor uw bedrijf

Wat is de meerwaarde van e-commerce voor uw bedrijf? Dat hangt o.a. af van de strategie en ambitie van uw onderneming, de branche waarin u actief bent, de omvang van uw onderneming, de kennis binnen uw organisatie, de mate van automatisering en uw ruimte om te investeren. Laten we kennismaken en samen vrijblijvend in gesprek gaan over uw vragen over e-commerce oplossingen en andere online vragen. Dankzij de uitgebreide ervaring is d-etail op de hoogte van alle ontwikkelingen en daarmee in staat u helder en onafhankelijk te adviseren. d-etail komt met de beste oplossing, passend bij uw specifieke situatie.

Maak een afspraak met Dennis Haarman via 06 51 11 19 45 of mail naar [email protected]