ECOMMERCE FRIDAY 2020 is verplaatst

Vrijdag 20 maart stond het event ECOMMERCE FRIDAY 2020 gepland. In verband met het coronavirus kon dit niet doorgaan. De organisatie heeft daarom besloten om het evenement ECOMMERCE FRIDAY 2020 te verplaatsen. Een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk. Erik Brunekreef, clustermanager Topcentrum E-commerce: “Om het evenement tot een gezamenlijk succes te maken, is de organisatie tot het besluit gekomen om het evenement te verplaatsen naar het najaar. Samen met de leden van Topcentrum E-commerce krijgen de 11 sprekers en 250 bezoekers de gelegenheid om ons event op een later moment te bezoeken.

Nieuwe datum, zelfde aanbod
ECOMMERCE FRIDAY 2020 biedt op de nieuwe datum een ongewijzigd programma aan met het thema Personalized Commerce. Bezoekers en sponsoren die een ticket gekocht hebben, kunnen met hetzelfde ticket het evenement bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.ecommercefriday.nl

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.