Nieuwe internationale webshop Multilight Heino

Multilight ontwerpt en produceert al tientallen jaren lang fraaie en spectaculaire kermisverlichting, attractieverlichting en full colour prints. Verder levert Multilight ook professionele lichtobjecten voor marktkramen, podia, carnaval, foodtrucks, ledshows en nog veel meer. Sinds kort beschikt dit internationale bedrijf uit Heino over een volledig nieuwe webshop in drie talen waar de talrijke klanten uit meer dan tien landen eenvoudig en snel producten kunnen bestellen. Deze webshop is gerealiseerd in goede samenwerking van Ruud Marsman van Multilight met het Raalter bedrijf D-etail waarbij is gekozen voor het innovatieve platform van XELshop.

Ruud Marsman: “We zijn erg tevreden met onze nieuwe webshop. We kunnen onze klanten nu nog beter bedienen. Dankzij de professionals van D-etail ziet de webshop er niet alleen aantrekkelijk uit, maar we beschikken nu ook over talrijke handige en functionele tools. Zo hebben we bijvoorbeeld een unieke configurator waar onze klanten zelf lampensets kunnen samenstellen. Bovendien is het platform van XELshop volledig te koppelen aan onze bestaande bedrijfssoftware”.

Dennis Haarman van D-etail: “Dankzij het prettige overleg met Ruud hebben we een mooi product kunnen maken. Het voldoet volledig aan de wensen van Multilight en we hebben daar onze expertise op het gebied van e-commerce aan toegevoegd. Naast Multilight hebben we al diverse bedrijven uit de regio geholpen met het benutten van de mogelijkheden die online zakendoen biedt. Door de coronacrisis zijn veel ondernemers de laatste tijd wat afwachtend en onzeker, maar door nu te investeren in digitaal zakendoen kom je juist sterker uit de crisis. Dat bewijst Multilight wel die al veel positieve reacties heeft gehad op de nieuwe webshop”.

Ruud Marsman (rechts) en Dennis Haarman

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.