Nieuwe ontwikkelingen d-etail

D-etail is sinds de oprichting in 2016 spectaculair gegroeid. In nog geen drie jaar hebben we talrijke ondernemers in de regio en daarbuiten mogen ondersteunen bij e-commerce. Hoogste tijd voor nieuwe stappen vooruit in onze ontwikkeling en daarom zijn we onlangs verhuisd van Vrieswijk 1 naar Zompstraat 41 in Raalte, een nieuwe locatie met veel meer mogelijkheden. Verder is het team van d-etail sinds kort uitgebreid met Dennis Nauta, een ervaren e-commerce manager.

team d-etail

Dennis Nauta heeft o.a. gewerkt bij Scapino en IWR (o.a. De Veluwse Bron) en hij beheerst alle kennis en vaardigheden die je mag verwachten van een e-commerce manager. “Samen met Dennis Haarman en ons uitgebreide netwerk ga ik met veel enthousiasme de bestaande en nieuwe klanten van d-etail ondersteunen. Er is nog veel werk in deze regio als het gaat om e-commerce en d-etail gaat hier ook de komende jaren een belangrijke en stimulerende rol in vervullen”.

D-etail sluit met haar e-commerce activiteiten prima aan bij een van de speerpunten van de overheid, namelijk ‘versnelling digitalisering van het mkb’. Dennis Haarman: “Inmiddels hebben we al diverse bedrijven geholpen met het benutten van de mogelijkheden die online zakendoen biedt. Dat gaat van een bestelportal voor een groothandel en een website voor het buitenland om export te stimuleren tot een webshop die naast zakelijke klanten ook voor consumenten actief wil worden. Naast het ondersteunen van e-commerce gaat onze dienstverlening echter nog verder, bijvoorbeeld door koppelingen aan te brengen met andere systemen zoals CRM en ERP waardoor de bedrijfsvoering veel efficiënter wordt”.

Oprichter Dennis Haarman beschikt naast Dennis Nauta over een uitgebreid netwerk van specialisten met veel kennis en ervaring. Bovendien is d-etail inmiddels ook een erkend leerbedrijf voor stagiairs die ervaring willen opdoen met e-commerce. 

Uiteraard ben je van harte welkom om onze nieuwe locatie te bekijken en kennis te maken met Dennis Nauta. Laat maar weten wanneer je langs komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

 

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.