Overweg Olie enthousiast over e-commerce begeleiding d-etail

Familiebedrijf Overweg Olie in Raalte bestaat 10 jaar en dit jubileum is gevierd met de presentatie van een geheel vernieuwde webshop. Deze webshop is samen met e-commerce manager Dennis Haarman van d-etail ontwikkeld.

lancering webshop overweg olie

Lancering nieuwe webshop

Mede-eigenaar Bram Overweg: “Samen met Dennis heb ik onze online strategie bepaald en dat heeft ertoe geleid dat wij een compleet nieuwe webshop hebben laten bouwen. Met deze webshop kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Dennis Haarman: “Kroon-Oil en Overweg Olie doen al tien jaar zaken met elkaar. Daarom heeft de nieuwe webshop een directe koppeling met de data van Kroon-Oil. Zo krijgt de bezoeker altijd adequate en de meest actuele informatie, smeermiddelenadviezen, productinformatie, foto’s en voorraad. Bovendien beschikt de webshop over een kenteken-adviestool en een ‘slim zoeken’ optie.”

Kroon olie

Nu de webshop is afgerond, houdt de samenwerking van Overweg Olie met d-etail niet op. “Ook in de toekomst blijven we gebruikmaken van de expertise van Dennis om onze online doelstellingen waar te maken”, aldus Bram Overweg, een van de vele tevreden klanten van d-etail.

De nieuwe weshop van Overweg Olie is te bekijken op www.overwegolie.nl

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.