Designer

De designer van d-etail zorgt voor een aantrekkelijk ontwerp van jouw website of webshop. Naast een fraaie vormgeving moet jouw site vooral ook toegankelijk, gebruiksvriendelijk én vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Onze designer zorgt ervoor dat jouw website snel gevonden wordt en dat bezoekers ook nog eens geïnspireerd worden om langer op jouw website te blijven en terug te keren. De designer van d-etail beschikt dan ook niet alleen over creatieve vaardigheden, maar heeft ook veel technische internetkennis.

Taken designer

Tijdens een oriënterend gesprek brengen we allereerst jouw wensen in kaart. Wat wil je met de site bereiken? Wat is jouw doelgroep? Welke uitstraling moet jouw website hebben? Nadat al jouw wensen helder zijn, maakt onze webdesigner verschillende lay-outs en hij bedenkt welke vormen, kleuren, lettertypes en beeldmateriaal passen bij de uitstraling van jouw site. Als je al een eigen huisstijl hebt, dan houden we daar uiteraard rekening mee in het ontwerp. Vervolgens tonen we jou het eerste concept en kun je jouw voorkeur uitspreken en eventuele suggesties doen. In goed overleg maken we een keuze die we verder uitwerken en aanpassen.

Competenties designer

Uiteraard beschikt onze designer over grafische en technische kennis. Hij weet alles van lay-outs, kleuren, beelden en typografie. Om ervoor te zorgen dat een ontwerp ook voor het internet bruikbaar is, is hij bovendien goed thuis in HTML (computertaal voor het opmaken van documenten) en CSS (techniek om de vormgeving van een website te bepalen). Ook weet hij veel van webmarketing om jouw site goed in de markt te kunnen zetten. Met zijn creativiteit kan onze designer voor jou een originele en fraai vormgegeven website ontwerpen die niet alleen aansluit bij jouw wensen, maar ook bij die van jouw doelgroep. Hij weet bovendien wat de verschillende doelgroepen wel en niet waarderen en daar houdt hij in het ontwerp rekening mee. Verder is onze designer prima op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volgt hij de trends rond webdesign en internet op de voet.

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.