Developer

De developer of systeemontwikkelaar van d-etail is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van informatiesystemen. Welk informatiesysteem je ook hebt, het moet wel regelmatig getest worden en eventuele fouten dienen zo snel mogelijk te worden hersteld. Ook begeleidt onze developer jou met deskundige en begrijpelijke uitleg over het gebruik van je systeem.

Welk systeem?

Het systeem dat de developer van d-etail voor jou gaat ontwikkelen, uiteraard in goed overleg, moet gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook kwaliteit hebben. Onze systeemontwikkelaar houdt ook een database bij met informatie over de ontwikkeling van het systeem en welke fouten er zijn opgelost. Welk systeem het beste bij jouw bedrijf past, is afhankelijk van de sector waarin jij actief bent. De ontwikkeling van informatiesystemen is zeer technisch werk en ook niet eenvoudig, maar de geschoolde en ervaren developer van d-etail beschikt over de juiste competenties.

Competenties van de developer van d-etail

De systeemontwikkelaar van d-etail heeft ontzettend veel kennis van computers, is technisch ingesteld, beschikt over doorzettingsvermogen en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. De systeemontwikkelaar van d-etail kan goed luisteren naar de wensen van klanten, gaat georganiseerd te werk en is sterk in problemen oplossen. Verder kan onze developer goed samenwerken met klanten en met de systeemontwikkelaars in zijn of haar team.

Taken van de developer van d-etail

De systeemontwikkelaar van d-etail is bij bijna elke stap van het ontwikkelings- en implementatieproces betrokken. Hoeveel individuele verantwoordelijkheid onze systeemontwikkelaar hierbij heeft, ligt aan de aard van de opdracht. Bij een kleine opdracht is onze systeemontwikkelaar vaak de ontwerper van het systeem en installeert hij het systeem zelf. Bij opdrachten voor wat grotere bedrijven zijn er meer richtlijnen en meer mensen bezig met één en dezelfde opdracht. In dat geval zal onze systeemontwikkelaar vooral de ontwikkeling begeleiden en het informatiesysteem testen.

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.