SEO specialist

De SEO specialist van d-etail weet alles van SEO, wat staat voor Search Engine Optimization of in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Met SEO krijgt jouw website een betere positie in de resultaten van zoekmachines en blijf je langdurig zichtbaar op het internet. Optimalisatie van jouw website stimuleert het krijgen van meer bezoekers, meer leads en meer omzet. Een hoge score in bijvoorbeeld Google zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid bij jouw doelgroep, een grotere merkbekendheid en meer geïnteresseerde websitebezoekers.

Werkwijze SEO specialist

Een goede ranking in de zoekmachineresultaten is vooral afhankelijk van hoe belangrijk zoekmachines jouw website vinden. Zoekmachines meten dat o.a. aan de hand van het aantal inkomende links van andere websites.
Om een website te optimaliseren, maakt de SEO specialist van d-etail allereerst een website-analyse, gevolgd door het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. Daarna wordt de code van de website opgefrist en zoekmachinevriendelijk gemaakt. Tot slot optimaliseert onze SEO specialist de inhoud van de site. Met een uitgebreide rapportage en een online report houden we jou het hele jaar op de hoogte van de behaalde resultaten. Andere factoren die essentieel zijn bij SEO zijn link building en social media optimization.

Over link building

De links van externe webpagina’s naar jouw website worden backlinks of inlinks genoemd. In het begin werd alleen de frequentie van backlinks door zoekmachines geteld als populariteitsgraadmeter voor een bepaalde webpagina. Met de opkomst van het Page Rank algoritme van Google wordt echter naast de absolute hoeveelheid backlinks ook de individuele waarde van elke backlink geteld.
Tik of klik hier voor meer informatie over link building.

Over social media optimization

Bij social media optimization gaat het om het optimaliseren van internettoepassingen waarmee je informatie met anderen kunt delen. Deze informatie kan bestaan uit tekst (nieuws, artikelen), maar ook uit beeld (plaatjes, foto’s, video) en/of geluid (muziek). Bekende voorbeelden van social media zijn Facebook, Linkedin, Twitter, YouTube, Google+ en Instagram.
Tik of klik hier voor meer informatie over social media optimization.

Wilt u uw SEO project niet volledig uitbesteden of heb je zelf iemand in dienst die verantwoordelijk is voor de optimalisatie van jouw website? Dan maken we een uitgebreide SEO audit waarbij we jouw website analyseren. De door ons voorgestelde aanpassingen voer je daarna zelf uit en desgewenst begeleiden we jou daarbij.

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.