Tekstschrijver

De tekstschrijver van d-etail zorgt voor aantrekkelijke teksten die optimaal gericht zijn op jouw doelgroep en die bovendien goed scoren bij zoekmachines. Hierdoor wordt jouw website snel gevonden en worden bezoekers ook nog eens geïnspireerd om langer op jouw website te blijven en terug te keren. De webteksten zijn niet alleen aantrekkelijk geschreven, ze voldoen ook aan de specifieke eisen op het gebied van SEO en SEA.

SEO tekstschrijver

SEO staat voor Search Engine Optimization of in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Met teksten die SEO proof zijn, krijgt jouw website een betere positie in de resultaten van zoekmachines en blijf je langdurig zichtbaar op het internet. Je krijgt meer bezoekers, meer leads en meer omzet. Een hoge score in bijvoorbeeld Google zorgt bovendien voor een verhoogde zichtbaarheid bij jouw doelgroep, een grotere merkbekendheid en meer geïnteresseerde websitebezoekers.

SEA tekstschrijver

De advertentieteksten van onze tekstschrijver hebben een hoge doorklikratio en voldoen dan ook uitstekend aan de specifieke eisen die er zijn op het gebied van Search Engine Advertising (SEA). Bij SEA draait het om doelgerichte campagnes. Je bereikt jouw potentiële klanten precies op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw dienst of product.

De doorklikratio wordt uitgedrukt in procenten. De doorklikratio geeft de verhouding weer van het aantal mensen dat een advertentie of zoekmachineresultaat ziet en het aantal mensen dat daarna ook daadwerkelijk naar de website doorklikt. Bij een advertentie is de doorklikratio een belangrijke factor. Hoe hoger de doorklikratio, hoe meer mensen de advertentie hebben gezien en er ook op klikken. De doorklikratio is ook een factor bij het bepalen van de kwaliteitsscore in AdWords. De voordelen van deze zogeheten pay-per-click campagnes via AdWords zijn talrijk. Je kunt namelijk adverteren met een onbeperkt aantal zoektermen en jij bepaalt zelf het bereik van jouw advertenties. De resultaten zijn traceerbaar per advertentie en per zoekterm, maar ook per productgroep of per land. Bovendien kun je real-time aanpassingen doorvoeren.

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.