Workshop ‘Hoe start ik een webshop?’

Op 27 juni jl. vond op de prachtige locatie van De Gasfabriek in Deventer de tweede editie plaats van Deventer Grows Digital. Ook dit jaar stond dit evenement weer in het teken van kennis delen op het gebied van e-commerce met inspirerende workshops en veel ruimte voor interactiviteit.

Alle workshops tijdens Deventer Grows Digital 2018 zorgden voor verdieping van digitaal zakendoen. Ook Dennis Haarman van d-etail deelde zijn expertise en ervaring met talrijke belangstellenden tijdens de workshop ‘Hoe start ik een webshop’. Zijn toehoorders kregen een verhelderende kijk op de kansen en de valkuilen bij het starten van een webshop.

Dennis: “Veel ondernemers weten niet hoe ze een webshop moeten starten. Belangrijke vragen hierbij zijn: Wat is de meerwaarde van e-commerce voor uw bedrijf? Weet u wat er speelt in uw branche? Welke nieuwe businessmodellen zijn voor uw onderneming relevant? Wat is de volgende stap voor uw bedrijf? Een website waarop uw zakelijke klanten kunnen bestellen en inzicht hebben in voorraden en prijzen? Of gaat u wellicht rechtstreeks verkopen aan consumenten? Dankzij mijn uitgebreide ervaring ben ik op de hoogte van alle ontwikkelingen en daarmee in staat u helder en onafhankelijk te adviseren. U krijgt de beste oplossing, passend bij uw specifieke situatie”.

Loopt u ook rond met deze vragen? Kom dan naar een workshop van Dennis Haarman van d-etail! Dennis begeleidt u tijdens een praktische en inspirerende workshop bij uw eerste stappen in de boeiende e-commerce wereld. Maak een afspraak met Dennis Haarman via 06 51 11 19 45 of mail naar [email protected]

    

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.