D-etail, e-commerce oplossingen

D-etail helpt bedrijven in het MKB met het benutten van de e-commerce kansen. De juiste en op maat gemaakte e-commerce oplossing voor uw bedrijf kan u vele voordelen opleveren.

Omzet verhogen

Uw bedrijf heeft waarschijnlijk als doel om omzet te halen. Door de juiste invulling van e-commerce voor uw bedrijf, kunt u extra omzet realiseren. Denkt u hierbij aan:

  • 24/7 bestelmogelijkheden voor uw klanten.
  • Exporteren van uw producten – verbreding van de markt.
  • Nieuwe klantgroepen aanspreken.

Besparing van kosten en tijd om klanten meer aandacht te geven.

Bij de optimalisatie van uw omzet en winst komt ook vaak het onderdeel kostenbesparing aan bod. Door de juiste en op maat ingezette e-commerce oplossing kunt u hetzelfde werk doen met minder mensen. Automatiseer processen en repeterend werk, zodat u meer tijd heeft om uw klant aandacht te geven. Dit draagt weer bij aan de omzet en de winst.

Maar u kunt ook denken aan het overslaan van een schakel in de keten tot de eindgebruiker. Wat is de toegevoegde waarde nog van de verschillende schakels? Wellicht kunt u een deel zelf organiseren waardoor hogere marges op uw producten haalbaar zijn en de prijs voor de klant daalt. Ook dit biedt weer kansen voor omzetgroei.

Deel dit stuk

d-etail helpt bij online uitdagingen

Vraag hulp van d-etail bij het realiseren van je online uitdaging of ontdek waarmee een online specialist uit het netwerk van d-etail je kan helpen.